Social Media (advertising)

Je hebt vast wel gehoord van online adverteren en je kent waarschijnlijk de meest gebruikte platforms voor adverteren, zoals Instagram, Facebook, YouTube en Google Ads. Dijs Media helpt je graag met online adverteren om jouw (online) doelen te realiseren. Onze werkwijze? 

  • Kennismaking: vertel ons alles over de beweegredenen en de doelen die je (online) wilt behalen;
  • Vertel ons over de diensten/producten die je levert, zodat wij een nummer een supporter zijn van jullie bedrijf;
  • Wij zullen vervolgens een onderzoek doen om te kijken waar jouw potentiële doelgroep zich bevindt en adviseren welke kanalen het relevantst zijn om te adverteren;
  • Laat het aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jouw (online) doelen gerealiseerd gaan worden. Wij updaten maandelijks over de gang van zaken en onze optimalisatie adviezen.

Social Media advertising 

Eén van de manieren om online meer klanten te realiseren, is via Social Media. Wellicht heb je het al eens geprobeerd, maar krijg je niet de gewenste resultaten. Wij van Dijs Media kunnen jullie hierbij helpen! Wij screenen jouw bedrijf en doen onderzoek om te kijken met welk Sociale Media kanaal wij jouw (online) doelen kunnen realiseren. Wat is jouw doel? Wil je meer omzet? Meer brand awareness? Wie wil je bereiken? Op basis hiervan optimaliseren wij de campagnes om jouw doelen te realiseren!

 

Klaar voor de volgende stap?