Over ons

 

Dijs Media is een full-service online marketingbureau uit Sneek en is opgericht door Ivo & Ger. Wij zijn gespecialiseerd in branding, content en online omzetvergroting. Ons motto: Laat het aan ons over! Wij zullen nummer één supporter zijn van jullie bedrijf; we zorgen er samen voor dat jouw online doelen worden gerealiseerd!

Ger Dijs
Ik ben allround online marketeer met binnen- en buitenlandse ervaring. Als Google Ads accountmanager in Lissabon hielp ik bijna 400 internationale bedrijven per kwartaal met het behalen van hun strategische doelen. In deze functie werd ik in 2019 zelfs wereldwijd de best presterende medewerker van 11.000 collega’s. Vervolgens ging ik naar Singapore waar ik als Senior Perormance Manager bij Falcon Agency werkte. Hier adviseerde en managede ik het betaalde verkeer van bedrijven als Canon en Verita Life. Daarnaast leidde ik intern online marketing personeel op. Na deze prachtige avonturen ben ik terug in Nederland om mij kennis in te zetten voor mijn eigen bedrijf: Dijs Media.

“The best marketing mix!”

Ivo Dijs
Ik ben een grafisch vormgever en fotograaf. Na mijn opleiding Communication & Multimedia Design ben ik in 2010 mijn eigen reclamebureau gestart. Hierin ben ik werkzaam geweest voor verschillende Festivals wereldwijd: (Oh My Festival, Word Club Dome, 777 festival) Clubs: (CLUB FIX – No.1 Nightlife Awards, Club Red – No.1 Nightlife Awards, Club Ultra) Artiesten: (Sean Paul, T-Pain) En verschillende bedrijven welke ook hier terug te vinden zijn. Na meer dan tien jaar ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat ik een content professional ben.