Web Development

Een website of webshop die volledig aansluit op jouw bedrijf en doelstellingen en volledig geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.

Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil makkelijk gevonden worden, maar hoe zorg je daar voor?

Google advertisement

Wil je meer traffic en/of conversies? Dan is Google advertisement iets voor jou!

Social Media (advertisement)

Je kunt bijna niet zonder Social Media tegenwoordig. Hoe haal je het maximale rendement uit diverse platforms?

Diensten

 

SEO

Nadat we kennis hebben gemaakt met met jou en het bedrijf, kijken wij intern waar we groei kunnen realiseren. Wij kijken naar alle factoren die kunnen bijdragen in het organisch groeien van jouw website. De factoren kort samenvattend de volgende factoren:

Social Media (advertisement)

Eerst kijken wij naar jouw website zelf. Wat is er al? Wat is er goed? Waar zien wij de mogelijkheid tot groei? Wellicht is de structuur al goed, maar moeten we kijken naar de geschreven content. We gaan deze factoren aanpassen en optimaliseren, zodat de website snel en gebruiksvriendelijk(er) wordt. Dit zijn enkele factoren die je website kunnen optimaliseren en die wij toepassen:

  • Website snelheid en de laadtijd van de website;
  • Mobiele responsiveness.

SEA (Google Ads)

We kennen jouw bedrijf inmiddels door en door: we hebben de website gebruiksvriendelijk gemaakt en kijken nu naar de belangrijkste zoekwoorden. Wij duiken in de hoofd van jouw potentiële doelgroep en vragen ons af ‘’Wat zou men kunnen intypen om in contact te komen met jouw bedrijf?’’ en schrijven hier relevante content voor. Vervolgens zorgen wij ervoor dat Google ‘’vindt’’ dat de webpagina relevant is met de content bij de ingevoerde zoekopdracht. Google wil het de gebruiker namelijk zo makkelijk mogelijk te maken.

Website Development

Dit gaat in samenhang met zoekwoordoptimalisatie. Wij kijken naar de belangrijkste zoektermen en zorgen, in overleg met jou, voor het schrijven van relevante content. Wij zorgen ervoor dat de content duidelijk en SEO vriendelijk op de website komt!

Klaar voor de volgende stap?